default-logo

Tel: 08-390099

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler

Lokal skapades där ingen yta fanns

PCS Modulsystem AB har i sitt stora uppdrag på Östra sjukhuset i Göteborg etablerat flera olika modulbyggda lokaler. Dessa används tillfälligt fram tills dess sjukhuset är klart med flera stora om- och tillbyggnader.

Skolbyggnad för patienter

Den tredje etableringen för PCS på Östra sjukhuset, belägen vid barnavdelningen, var på en plats där det på förhand inte fanns någon yta som rymde paviljongen. Här har PCS använts delar av ett grönområde, en vändplats samt en trottoar där man trots en nivåskillnad på ca 1,5 meter byggt grund, etablerat och lyckats få modulerna att smälta in väl i omgivningen. Denna paviljong, som består av fyra PCS Classicmoduler, kommer fungera som skolbyggnad för patienter på barnsjukhuset och har en totalyta på drygt 100 kvadratmeter. Östra sjukhuset, som är en del av Sahlgrenska universitetssjukhuset, kommer hyra modulbyggnaden fram till nyinvigningen 2018 då sjukhuset planerar att alla permanenta om- och tillbyggnationer ska vara färdiga.

Planritning för stora vårdpaviljongen på Östra.Öppna här planritning för "den omöjliga" paviljongen på Östra. (PDF).

 

Se filmen om hur denna modulbyggnad etablerades >>
Mer om alla tillfälliga modullokaler på Östra sjukhuset >>

 

  • Är du intresserad av det här projektet?

    Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT