default-logo

Tel: 08-390099
04
APR
2016

PCS flyttar till större kontor

Posted By :
Comments : Off

PCS Modulsystem flyttar till större kontorFlyttlasset går. PCS har vuxit ur sitt kontor.

PCS Modulsystem flyttar till större kontor-2_605Ordning och reda. Allt ska med till rätt plats.

PCS Modulsystem flyttar till större kontorPå väg mot ett rymligare kontor.

PCS Modulsystem flyttar till större kontorBort med skyddpappret. Klart för inflyttning.

PCS Modulsystem flyttar till större kontorOj vad stort. Hur var det nu? Vem sitter var?

PCS Modulsystem flyttar till större kontorThe work must go on. Med eller utan bord.

Nya lokalen vägg i vägg med gamla

Snabbt, snabbt. Lådor packas och flyttas. Data och tele kopplas. Rummen är väl uppmärkta för vem som ska sitta var. Rätt prylar och möbler ställs i rätt rum.

– Vi växer rejält nu. Bara i år har vi anställt tre nya till huvudkontoret i Stockholm. Så det känns bra att flytta in i ett betydligt större kontor, säger Per-Olof Ekberg, VD på PCS Modulsystem.

Slutet av vecka 13 var intensivt. På några dagar skulle flytten klaras av. Mer tid från det vanliga arbetet fick inte förloras.

– Det var ju fantastiskt skönt att det fanns en lösning med ett nytt och större kontor vägg i vägg. Nu behöver vi ju bara flytta några meter, konstaterar Maria Jaconelli, administrativt ansvarig på PCS.

Ja, flytten blev ovanligt kort och enkel. Vägg i vägg, med uppgång Hallvägen 4 istället för Hallvägen 6, fanns en 100 kvadratmeter större kontorslokal som passar perfekt för PCS:s nya behov. PCS är ju vana att lösa kontors- och andra lokalbehov åt sin kunder och gläds över att själva fått en så smidig lösning.

– Ja, vi har ett mycket bra läge här i slakthusområdet i södra Stockholm. Lättillgängligt med kollektivtrafik och bil och en trevlig och omväxlande miljö. Bra att vi kunde ha kvar vårt huvudkontor i samma kvarter, tycker Gert Hedström, ansvarig för de tekniska konstruktionerna av de byggmoduler PCS Modulsystem erbjuder.

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT

About the Author