default-logo

Tel: 08-390099
aktuellt2

PCS står för portabelt modulsystem
Med hög kvalitet hela vägen.

omoss

Säkra, bestående lokallösningar
för temporära behov

aktuellt

Våra portabla modullösningar
ger dig exakt den lokal du behöver.

uppdrag

Personalutrymmen, kontor, vårdavdelning
eller skola, förskola, lager och bostäder.

referens

Våra moduler klarar alla högt ställda krav
på miljö, tillgänglighet och hållbarhet.

PCS – för Portable Construction System™.
Flyttbara och tillfälliga modullokaler med kvalitet.

PCS Modulsystem AB har som filosofi att erbjuda säkra, bestående och bra modullokaler när behov plötsligt uppstår. Vi har lösningen när myndigheter, kommuner, landsting och privata entreprenörer är osäkra på hur länge deras verksamhet behöver en lokal eller bostad, men just nu behöver de en snabb och krångelfri lösning. Med våra moduler skapar vi tillfälliga och flyttbara lokaler som håller mycket hög kvalitet och klarar högt ställda krav på miljö, tillgänglighet, specialanpassningar och hållbarhet.

PCS står för Portable Construction System™, vårt eget modulsystem. Med egendesignade och portabla moduler har vi i över 20 år skapat just de flexibla totallösningar våra kunder behöver. Tack vare att vi förfogar över hela kedjan – från kompetens av projektering, konstruktion och produktion av byggmoduler till montering och byggnadsentreprenad – kan vi ge snabb service med hög kostnadseffektivitet.

Modulhus – från paviljong till flervåningsbyggnad

Förr var det inte ovanligt att modulhus missvisande kallades för barack. Det vi erbjuder är dock modulbyggda paviljonger och flervåningsbyggnader som håller minst lika hög kvalitet som en platsbyggd lokal. Vi på PCS Modulsystem är också extra måna om att slutresultatet ska vara en trevlig anblick, och erbjuda en trivsam miljö såväl ute som inne.

Moduler till skräddarsydda lokallösningar uthyres

Vi hyr ut modullösningar för alla verksamheter som behöver tillfälliga lokaler för olika ändamål. Några exempel är kontorslokaler, förskolepaviljonger, skolpaviljonger, vårdavdelningar och fritidscenter. Våra modulhus är en enkel och krångelfri lösning för dig som söker bekväma och funktionella tillfälliga lokaler. Och vill vara säker på att de fullt ut täcker ditt behov så länge du önskar.

Kontakta oss gärna

Du som själv just nu sitter med ett lokalbehov – ring oss på 08-39 00 99 till kontoret i Stockholm eller på 031-89 50 45 i Göteborg. Vi erbjuder snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler, oavsett vart i landet du befinner dig. Här finner du all vår kontaktinformation.

video4Large

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT