default-logo

Tel: 08-390099
omoss

Vi tar dig raka vägen
till en färdig lokallösning.

aktuellt2

Från skiss och ritning
till en skräddarsydd lokal.

aktuellt

Du behöver inga mellanhänder.
Vi löser varje steg på vägen till inflyttning.

uppdrag

Du sparar mycket tid, pengar och krångel.
På köpet får du hög kvalitet och service.

referens

Vi har varit specialiserade på moduler
i över 20 år. Vi kan säkert hjälpa dig också.

Filmerna visar i tre enkla steg hur vi tar ditt lokalbehov raka vägen till färdig lösning.

lokalettan

lokaltvaan

lokaltrean

Tillfälliga lokaler & paviljonger – skräddarsytt, snabbt och smidigt.

Hög tid för mer utrymme? Med flexibelt lokalsinne löser vi på PCS Modulsystem verksamhetens behov av nya, tillfälliga lokaler. Hyr trivsamma paviljonger och andra temporära lokaler i modulhus – snabbt och utan krångel. Du får en lokal skräddarsydd med våra anpassningsbara byggmoduler och kontorsmoduler som håller minst samma kvalitet som ett platsbyggt, arkitektritat hus. Det du slipper är alla tidskrävande projektsteg med många involverade, kostnader och problem. När du vänder dig till oss får du istället en lokal med hög komfort, anpassad till dina behov och som kommer på plats i tid.

Anpassade moduler ger funktionella & flyttbara lokaler

Vi är samma lilla företag som vid 1993, bara lite större idag. Alltid hundraprocentigt specialiserade på flyttbara lokaler byggda med portabla moduler, som kan anpassas efter behov tack vare vår egen design och tillverkning. Vi står för allt, från första planskiss till hela entreprenaden, inklusive färdigställandet inne och ute före inflyttning. När du hyr en tillfällig lokal av oss behöver du inte gå via arkitekter, konsulter eller andra mellanhänder. På så sätt sparar du tid och pengar. Vi skräddarsyr din lösning, oavsett om det rör sig om kontorslokal, skol- och förskolepaviljonger, boende, vårdmottagning eller annan specialbyggnad.

Hur tillfälliga blir lokalerna? Hyr på kort eller längre sikt

Välj att hyra eller köpa våra moduler, beroende på hur långvarig lokallösningen är tänkt att bli. Vi rekommenderar dig att hyra när det är osäkert om hur länge du behöver lokalen. Vet du däremot att ditt lokalbehov sträcker sig över en längre period så finns alltid alternativet att köpa modulerna. Glöm inte att alla våra moduler snabbt går att ta bort eller förflytta.

PCS moduler uppfyller väl alla dagens byggnormer

PCS har moduler som håller mycket hög kvalitet och är designade för att kunna uppfylla alla tänkbara behov av lokal. Allt från kontor och kreativt inredd paviljong till klinisk mottagning. En färdig lösning från PCS infriar minst lika väl som ett platsbyggt hus alla krav på miljö, energi och byggkvalitet. Vi har många goda referensexempel på det i Stockholm, Göteborg och andra delar av Sverige. Se fler kortfilmer om våra modulmontage till färdiga lokaler här bredvid.

Ring oss på 08-39 00 99 till kontoret i Stockholm eller på 031-89 50 45 i Göteborg. Vi ger dig en snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler, oavsett var i landet du är. Här hittar all vår kontaktinformation.

Se fler korta stopmotionfilmer om hur snabbt vi monterar moduler till färdiga lokaler:
Klicka på bilden och se en film på 25 sekunder om hur PCS Modulsystem monterar 38 skräddarsydda moduler till 1500 kvadratmeter skola i två plan.

Solhemsängens skola i Spånga på 25 sekunder.

 
Fyra nya 3-rumslägenheter i Borlänge på 30 sekunder.

Fyra nya 3-rumslägenheter i Borlänge på 30 sekunder.

 
Film av modulmontaget av Solhemsskolan

Nytt annex till Solhemsskolan i Spånga på 47 sekunder.