default-logo

Tel: 08-390099

Trångt på kontoret. Det fixar PCS Modulsystem med sina kontorsmoduler.

Vill du ser vår reklamfilm om ett ovanligt trångt kontor? Klicka här!

 

Lugn, det är lätt fixat!

Kanske har ni vuxit snabbt. Eller renoverar delar av kontoret. Oavsett anledning kan vi ordna en snabb och riktigt bra lösning med våra moduler.

Vi monterar en lokal med så många kvadrat som du just nu saknar. Du hyr så länge ni behöver det.

Skräddarsytt efter era behov

Som specialister på modulsystem kan vi skräddarsy våra standardmoduler till att fylla era behov av mer kontorsyta. Vi etablerar exakt så stort kontor som du just nu har akut behov av. Som utbyggnad av befintlig byggnad, friliggande på intilliggande mark eller kanske högt upp i luften utmed fasaden som vi gjort vid flera andra tillfällen – se till exempel här om ny vårdavdelning mitt på fasaden eller här om kontoret åtta meter upp i luften.

Är det istället en skollokal, en förrådslokal eller bostadsyta för anställda, nyanlända eller andra behov så passar våra moduler lika väl.

Moduler som ger god arbetsmiljö

Med våra moduler får du ett kontor med hög kvalitet och komfortabel arbetsmiljö, även om den är tillfällig. Läs mer här om våra moduler.

Låter det intressant? Hör av dig, ett samtal kostar inget. Ring kontoret 08-39 00 99, direkt till någon av oss här eller sänd ett mejl här.

Vill du se mer av vår film om hur trångt det kan vara på kontoret, eller snarare inte ska vara, se filmen nedan.

Se hela filmklippet bakom reklamfilmen i kampanjen "Trångt på kontoret?"

PCS_NyLogo_payoff_stor

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT