default-logo

Tel: 08-390099
omoss

Plötsligt behöver du en lokal. Men du vet
inte hur länge behovet finns. Inga problem.

aktuellt2

Vi skräddarsyr exakt den lokal du behöver.
Du hyr så länge behovet finns.

aktuellt

PCS – Portable Construction System™
Vår egna modullösning ger dig rätt kvalitet.

uppdrag

Vi är experter på skollokaler.
Och förskolor, kontor, vårdavdelningar ...

referens

Snabbt, smidigt och enkelt.
Från första skissen till inflyttning.

Hyr lokaler i modulhus när en flexibel lösning av mer rum plötsligt uppstår.

För att hyra modulhus behöver du inte veta hur länge ditt behov av lokal finns, bara att du just nu behöver en bra lösning. Våra lokaler är alltid flyttbara och ger dig full flexibilitet. Vi hyr ut kontorsmoduler och byggmoduler, ofta i form av paviljonger, under kort eller längre tid. Modulerna monteras snabbt på plats till det lokalutrymme du behöver för din verksamhet. Du hyr sedan lokalen så länge du behöver, därefter tar vi hand om hyrmodulerna. På så sätt undviker du att bygga fast dig i en dyr investering.

Hyr tillfällig lokal – förskola, kontor eller vårdavdelning

Av oss kan du hyra färdiga moduler som vi har anpassat för dina ändamål. Exempel på tillfälliga lokaler är:

  • Kontor
  • Förskola
  • Skola
  • Asylboende
  • Vårdavdelning
  • Lager
  • Fritidscenter
  • Verkstad

Självklart med samma höga kvalitetsstandard som andra nybyggda lokaler du kan hyra eller köpa. (Förr användes ibland ordet bod eller barack om paviljonger och modulhus, vilket är missvisande.) Du får en temporär lösning som uppfyller alla byggnormer och krav på god service. Ta gärna en titt bland våra uppförda referensexempel.

Under mer än 20 år har vi på PCS Modulsystem förbättrat våra moduler till dagens höga nivå. Och naturligtvis fortsätter vi med att förfina våra modultyper. Tack vare att vi förfogar över hela produktionskedjan kan vi hjälpa dig med allt från projektering till montering och byggnadsentreprenad. Du får snabb service till ett konkurrenskraftigt pris, vare sig du hyr eller köper din modul.

Anpassad och inflyttningsklar paviljong eller flervåningshus

Flexibiliteten är stor och kvaliteten hög. Vi ordnar en fin inre och yttre miljö i den paviljong, det flervåningshus eller annan modulbyggd lösning som passar dig. Utifrån vårt Portable Construction System™ erbjuder vi specialdesignade hyrmoduler, anpassade efter din verksamhets behov. Snabbt och utan krångel levererar, monterar och färdigställer vi modulerna till helt inflyttningsklara lokaler. Kontorsmoduler, skolmoduler eller bostadsmoduler som du hyr så länge du vill, eller köper om det passar dig bäst.

Ring oss på 08-39 00 99 till kontoret i Stockholm eller på 031-89 50 45 i Göteborg. Vi erbjuder snabb, krångelfri och prisvärd lokallösning med moduler, oavsett vart i landet du befinner dig. Här finner du all vår kontaktinformation.

Se andra som hyr PCS-moduler >>

En modul eller flera moduler, hyr eller köp av PCS Modulsystem

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT