default-logo

Tel: 08-390099

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Förskolan på Kälvestavägen fick sommaren 2015 en platsanpassad tillbyggnad, där nya personalutrymmen skapades.

Customised building, summer 2015

The Kälvestavägen pre-school is a module-built construction that PCS delivered several years ago for the Spånga local council in Stockholm. During the summer of 2015, PCS carried out a customised extension of the entire two-storey building. This extension added new and improved staff areas and access to the entrances to the pre-school was upgraded.
Kälvestavägen Pre-school is extended and equipped with improved entrances during the summer break.

Kälvestavägen Pre-school is extended and equipped with improved entrances during the summer break.

Here a piece of wood and manual power are applied for painting to complete the extension.

Here a piece of wood and manual power are applied for painting to complete the extension.

New, well-deserved rooms and other space for staff are ready at the pre-school on Kälvestavägen in Spånga for when they open in the autumn.

New, well-deserved rooms and other space for staff are ready at the pre-school on Kälvestavägen in Spånga for when they open in the autumn.

  • Are you interested in this project?

    Fill in your contact details below, and we’ll get back to you.

Drop us a line!

For direct contact with PCS, click here: CONTACT